Известие

Collapse
No announcement yet.

Предна решетка ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предна решетка ;)

Здравейте , приятели
    Онзи ден гледах това клипче http://www.youtube.com/watch?v=O5kXniyIsUE
    и страшно мн ме впечатли решетката която са сложили
    става въпрос за 5:00 мин. на клипа
    ако някой от вас има представа откъде може да се издири такова нещо , дали го е виждал в някой сайт да се продава и тн , ще съм мн благодарен весели празници ;P

лазар ги прави
    точка

Comment

Ако си от София в БАН на 7-ми километър Цариградско шосе...взимаш си една подходяща неръждавейка и ще ти я направят.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

От Варна съм ;/ ако се намери някой запознат варненец да каже дали тук може да се направи такова нещо добре ще е ;D А иначе този Лазар как мога да го издиря ;]

Comment

Първоначално публикувано от Spechen Покажи съобщение
          От Варна съм ;/ ако се намери някой запознат варненец да каже дали тук може да се направи такова нещо добре ще е ;D А иначе този Лазар как мога да го издиря ;]
          На машина с ласерно изрязване се прави, после малко обработка
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Намерих човек от Варна , сега следва да го направи от някакъв не мн скъп материал , да пробваме как ще седи
            след което трябва да сваля ребрата отпред и самата решетка да му я дам по нея както трябва да земе съвсем точни размери и така ще пиша по нататък за крайния резултат и ще сложа снимки дано да стане
            А предната решетка за да се свали трябва да се свали и бронята нали ;/

Comment

Първоначално публикувано от Spechen Покажи съобщение
              Намерих човек от Варна , сега следва да го направи от някакъв не мн скъп материал , да пробваме как ще седи
              след което трябва да сваля ребрата отпред и самата решетка да му я дам по нея както трябва да земе съвсем точни размери и така ще пиша по нататък за крайния резултат и ще сложа снимки дано да стане
              А предната решетка за да се свали трябва да се свали и бронята нали ;/
              Май не се сваляше - на щипки е
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                Май не се сваляше - на щипки е
                Това да не би да означава, че някой може да я свали набързо през нощта? Че още помня гадното чувство некъф гад като ми бе отпънал едното рамо на чистачката на еспейса...
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колеги , ПОМОЩ ;D xaxa
                  Самата форма ще може да се направи ;]Сега възникват въпроси като откъде да зема някаква мрежа да сложа на нея змията и също така най-важният въпрос КАК да я закрепя xax
                  Моля секи със идеи да помага

Comment

1.С лепило(течен метал на BIZON)
                    2.Да ти заварят малки крачета отзад.
                    3.Правиш два/три отвора с фрезенк,и отзад няква планчица...я с гайки,я с нещо друго....
                    ...всичко зависи от това как идва на място и какво ще позволи да се направи......така,че идеи има много,както и начини за направа.
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

............или като ти изрежат/изработят формата да предвидят крачета,който да можеш да ползваш за закрепяне.Не разчитаи само на химична връзка търси възможност за механична също
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                      X